Kategoriarkiv: MMA

Mads Burnell skal op imod en kopi af sig selv – på papiret

Saul ‘Hangman’ Rogers har nærmest en identisk statistik med Mads Burnell. Foto: Bellator Instagram.

I april møder Mads Burnell engelske Saul Rogers i Bellator 255. De ligner på ingen måder hinanden, men deres rekordlister er nærmest identiske.

Den ene er hvid og har ingen tatoveringer, den anden er sort og er dækket med tatoveringer.

Umiddelbart er de meget forskellige, men der er utrolig mange ligheder mellem Mads Burnell og Saul ’Hangman’ Rogers, ja, deres kampe i MMA ligner næsten en kopi af hinanden.

Burnell har vundet 14 kampe og tabt tre, og Rogers har akkurat den samme statistik, inden de mødes den 2. april i byen Uncasville i den amerikanske stat, Connecticut.

Desuden er udfaldet af kæmpernes kampstatistik også utrolig ens.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

Burnell har vundet otte kampe på submission, en på KO og fem på decision.

Rogers har vundet ni kampe på submission, en på KO og fire på decision.

Med tilsammen 17 sejre på submission er det indlysende, at det er to specialister på gulvet, der kommer til at stå over for hinanden.

Desuden var Burnell og Rogers seneste kampe på samme stævne i Paris d. 10. oktober, hvor de begge vandt i første omgang.

Og herefter stopper de ens træk mellem den 27-årige Burnell og 31-årige Rogers.    

Se hele kampen, hvor Rogers stoppe sin modstander i Paris ca. 17.30 i klippet herunder:

Burnell på træningslejr i Las Vegas

Nyheden om kampen mellem Burnell og Rogers kom i går, men kampen er endnu ikke officiel, og danskeren har ikke kommenteret på opgøret endnu.

Lige for tiden befinder han sig i Las Vegas, hvor han blandt andet er blevet trænet af Dennis Davis, der er cheftræner i MMA hos Xtreme Couture – et af de absolut førende MMA gyms i verden.

Læs også: En vital ændring vil øge chancen for dansk succes i MMA

Mads Burnell har vundet fem kampe i træk. Herunder er hans debut i Bellator ved stævnet i Paris.

Og herunder hele kampen, der starter ca. 17.45 i klippet.

Debat: En vital ændring vil øge chancen for dansk succes i MMA

Burde toppen af dansk MMA træne sammen i stedet for hver for sig? Foto: Dolly Clew, Cage Warriors, Damir Hadzovic.

Hvad kan gøres for at sikre bedre resultater for de danske MMA-kæmpere? En vital ting virker oplagt, men vil kæmperne?

Kan MMA i Danmark lære noget af det danske badmintonlandshold?

Ja. Helt sikkert.

I Brøndby Hallen træner de bedste danske badmintonspillere sammen. Den største stjerne er naturligvis Viktor Axelsen, der for et par år siden blev verdensmester og som sidste år vandt All England.

Og dansk succes i badminton er næsten blevet noget, vi forventer.

Men det er faktisk vildt, at vi forventer det. For badminton er en gigantisk sport i Asien, hvor millioner af mennesker svinger ketsjeren. Talentmassen er dermed markant større i Asien, men alligevel har Danmark opnået flotte resultater år efter år.

Årsagen er den kultur, der er opbygget blandt eliten i dansk badminton. Mottoet for træningen i Brøndby Hallen er: “Danmark mod verden”.

Hvorfor er det ikke sådan et motto i dansk MMA?

Coronakrisen har blot tydeliggjort situationen. Det har været svært at rejse ud, men toppen af dansk MMA har alligevel ikke samlet sig til sparring mod hinanden.

Mark O. Madsen lavede en træningslejr for kæmpere i Skandinavien, hvor blandt andet Damir Hadzovic deltog. Foto: Mark O. Madsen.

Der kunne ellers laves en heftig gruppe med kæmperne fra UFC, Bellator samt andre kæmpere på meget højt niveau.

The best of the best

I Badminton står profilerne på skuldrene af hinanden. Viktor Axelsen blev presset af Jan Ø. Jørgensen. Jan Ø. Jørgensen blev presset af Peter Gade. Peter Gade blev presset af Poul-Erik Høyer, osv. Og det er faktisk systemet i næsten alle sportsgrene. Man har et landshold, hvor de største talenter kommer med og mærker niveauet.

I dansk MMA er der ingen national fødekæde. Men hvorfor ikke skabe en form for ”landshold”, hvor de bedste træner med de bedste, og hvor talenter kan komme med ind imellem?

Det kunne sættes op på mange måder. Det kan næppe blive en daglig træning, men der vil ofte kunne laves samlinger, der kunne gå på skift mellem klubberne.

Det er velkendt, at der i kampsport er en enorm konkurrence mellem klubberne. Men kæmperne vil jo stadigvæk være tilknyttet deres klubber. Hvis der kunne findes fælles fodslag om at samle de bedste, så vil det gøre alle kæmperne bedre.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

Hvis Damir Hadzovic, Nicolas Dalby, Mark O. Madsen, Mads Burnell, Søren Bak, Louis Glismann, Jonas Mågård, osv. kunne samles regelmæssigt, så ville sparringen blive på et ekstremt højt niveau, og hvis den flok kunne samles, så vil det kunne tiltrække kæmpere fra den øverste hylde fra Europa, og dermed ville sparringen blive endnu bedre.

Lige nu har modstanderne jo en kæmpe fordel, når de træner i American Top Team, Elevation Fight Team, Xtreme Couture, og hvad de store gyms ellers hedder. Fordelen i USA er den daglige sparring mod kæmpere på øverste niveau.

Lige nu kan der skabes sådan en base i Danmark, hvis viljen er der.

Hård sparring gjorde Kessler til Kessler

Den største succes i dansk kampsport er stadigvæk Mikkel Kessler.

Han var et stort talent, men han var samtidig heldig, for han trænede i CIK, hvor niveauet var ekstremt højt i de år.

Mikkel Kessler efter sin sejr over Carl Froch i 2010. En af de bedste boksekampe nogensinde på dansk grund. Foto: Brian Mathiassen

Kessler sparrede med Frank Olsen, Mads Larsen og Rudy Markussen. Samtidig kunne promotor Mogens Palle sende sine boksere til udlandet, og han kunne betale sparringspartnere til Danmark. Fx var Glen Johnson forbi.

Var Kessler kommet så langt, hvis ikke han havde haft den hårde sparringen hver dag? Jeg tvivler, eller jeg har faktisk meget, meget svært ved at tro, at han havde opnået sine resultater uden en fantastisk daglig sparring.

Af indlysende grunde har dansk MMA ikke en Mogens Palle. Folk må klare sig selv, og derfor burde interessen for et samarbejde være tilstede.

Læs også: ENDELIG! FØRSTE MMA-KAMP MED EN DANSKER I 2021 ER PÅ PLADS

Endelig! Første MMA-kamp med en dansker i 2021 er på plads

Jonas Mågård pryder plakten til det kommende stævne i Polen. Credit: FEN

Der har været stille i dansk MMA i 2021. Men nu blæser det igen, og en dansker skal atter i aktion, når Jonas ’Shark’ Mågård forsvarer sin titel hos det polske forbund, FEN.

Jonas Mågård leverede en fremragende præstation, da han i slutningen af november vandt på udebane i Polen, og samtidig erobrede han bæltet i bantamvægt hos forbundet FEN.

Og den 28-årige dansker hviler ikke på triumfen. Han er klar til et hurtigt titelforsvar.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

D. 27. marts i byen Lodz skal han atter i buret, som er det samme sted, hvor han vandt i november. Hvem han skal møde er endnu ikke offentliggjort. Dkfight har været i kontakt med Jonas Mågård, men han vil gerne vente med at give et interview indtil modstanderen er blevet meldt ud.

Der er dog ingen tvivl om, at Jonas Mågård ser frem til kampen. Det fastslog han på Facebook i dag.

Time to release the SHARK 🦈Who is with me March 27th #teamshark📸: @akiravisuals #champ #fight #mma #poland #denmark #fen #sweden #bjj #kickboxing #boxing #k1 #wrestling #fit #vegan

Slået op af Jonas "Shark" Mågård. MMA FighterMandag den 22. februar 2021

Forrig kamp endte i en skandale

FEN har gjort en optakttrailer klar til det kommende stævne. Se herunder:

Jonas Mågård har været inde i en forrygende stime. Han har vundet 11 af sine seneste 12 kampe. I sine fire sidste kampe har han slået modstandere med en positiv rekordliste.

Jonas Mågård fik stor opmærksomhed blandt de polske mma-fans, da han vandt over polakken, Sebastian Romanowski.

For det første blev Romanowski sat på plads i alle fem omgange, og for det andet valgte kamplederen faktisk at stoppe polakken, hvorefter han startede kampen igen. Det fik Mågård til at kalde dommeren korrupt.

Læs og se hele sagen her.

Forhåbentlig kommer der snart flere datoer på danskere i aktion. Forleden teasede Nicolas Dalby for en kamp i horisonten, men intet er officielt på plads endnu.

LÆS OGSÅ: SÅ MASSIVT ET SPRING TAGER DALBY PÅ RANGLISTERNE EFTER SEJR I UFC

Mågård i intens indvejning i Polen – andre i regulær slåskamp

Mågård kan få titlen som champ hos det polske forbund FEN, hvis han vinder. Foto: FEN – instagram

Jonas Mågård sendte et yderst nedstirrende blik til polske Romanowski til indvejningen, der også bød på et ægte intens brawl.

Jonas ‘Shark’ Mågård ramte præcist kravet til bantamvægt ved indvejningen før FEN 31 i den polske by Lodz. Han vejede 61,2 kg, der er den tilladte vægt, og da der kæmpes om titlen hos FEN, måtte vægten ikke overstiges. Mågård kunne i afslappet stil vise musklerne frem, men kort efter blev stemningen mere intens.

For bagefter stod danskeren ansigt til ansigt med sin modstander, Sebastian Romanowski. Der var ingen håndtryk, og polakken gik meget tæt på Mågård, som stod med hænderne løftet op.

LÆS OGSÅ: SÅ MASSIVT ET SPRING TAGER DALBY PÅ RANGLISTERNE EFTER SEJR I UFC

Sådan stod de i nogle sekunder, og så trådte danskeren et lille skridt frem, så de nærmest ikke kunne komme tættere på hinanden før de stødte sammen.

Den 30-årige Romanowski smilte lidt, og kort efter var seancen slut, hvorefter de gik væk uden skærmydsler.

Se deres møde ansigt til ansigt herunder. Det begynder 15.55 i klippet.

Titelkampen er ukendt territorium

Det er første gang, at Mågård skal i kamp i Polen, og det er første gang, at han skal i buret, hvor kampen er sat til fem omgange, da det er en titelkamp.

Tiden må vise, om konditionen rækker til fem omgange. Det tyder alt på. Mågård har vundet ti af sine seneste elleve kampe.

I marts havde han en kamp mod engelske Liam Gittins ved Cage Warriors 112. Gittins havde en rekordliste, der sagde ubesejret i fem kampe, men efter mødet med dansken var der tilføjet et nederlag.

Se kampen herunder, som Mågård dominerede og vandt på point.

Vidste ikke, at det blev en titelkamp

Da Jonas Mågård fik tilbudt kampen, var han ikke klar over, at det var med titlen på højkant. Det fremgår af det interview, som FEN har lavet med danskeren i Polen. Se hele interviewet herunder.

Men han kender sin modstand, og Mågård er sikker på, at Sebastian Romanowski har masser af hjerte. Med andre ord: Det bliver en hård kamp.

Sebastian Romanowski har vundet sine seneste tre kampe. Alle på point. Hans styrker virker til at være i den stående del, og hvis Mågård kan få kampen på gulvet, så ser du ud til at være en klar fordel for danskeren.

Sebastian Romanowski har 14 sejre, 8 nederlag og en uafgjort kamp. Han står til at være 176 cm, men virkede lavere end Mågård til indvejningen, der er 173 cm.

Du kan se kampen på dette link. Stævnet koster omkring 60 kr., og hvis du køber fra det vedlagte link, så støtter du samtidig Jonas Mågård. Eller find link fra Mågårds Instagram lige her.

Stævnet starter kl. 20. Der er otte kampe på programmet, og Mågård er den tredje sidste.

Intens brawl til indvejningen

Hvis du skal se Mågårds kamp, så se også kampen inden da. For der er lagt op til en rigtig intens herrefight mellem Łukasz Borowski og Paweł Trybała.

LÆS OGSÅ: DISSE ORD SÆTTER DALBYS MODSTANDER PÅ NEDERLAGET I NAT

De to røg i totterne på hinanden til indvejningen, og det er sjældent, at vagterne tager så hårdt fat i kæmperne. Borowski blev ligefrem kastet hårdt i gulvet, mens Trybala fik talt vagterne til ro. Og de to kæmpere var altså ikke små fnug, de stiller op i light heavyweight.

Se situationen herunder.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

Yes! Dalby vinder i Las Vegas efter stærk og klog indsats

Nicolas Dalby vandt med hårde spark, kondition og klog taktik over favoritten, Daniel Rodriguez. Foto: @ufc

Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby kæmpede med en klog strategi og vandt fuldt fortjent over Daniel Rodriguez på point.

Nicolas Dalby fik en stor skalp i UFC, da han i nat ved UFC 255 vandt over Daniel Rodriguez i Las Vegas efter en klog og stræk indsats.

Den hårdtslående amerikaner havde vundet alle sine tre kampe i UFC, men Dalby fik slettet den statistik, og samtidig har bookmakerne måske tabt nogle penge, for de havde Rodriguez som en stor favorit.

Allerede under opvarmningen var danskeren i fuld fokus. Han viste glimt af forsøg på nedtagninger, og det blev også en af nøglerne i kampen.

Se herunder.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1330305676032270338?s=20

Dalby kom først ind i APEX hallen til nationalmelodien “Der er et yndigt land” og med Dannebrog over skuldrene.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1330318833517801472?s=20

I buret begyndte den berømte ring announcer Bruce Buffer at råbe kæmpernes navne op, og Dalby virkede fuld fokuseret på den opgave, der stod over for ham.

1. omgang med hård træffer

Kampen gik i gang, og med sin eminente sparketeknik indledte danskeren kampen fra distancen, og holdt sig fra at tage et regulært slagsmål med Rodriguez.

Og amerikaneren blev måske lidt for fokuseret på Dalbys spark, for lige pludselig krydsede danskeren med en højre, der næsten sendte Rodriguez i gulvet. Fremragende sekvens.

Se slaget herunder.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1330320368742129665?s=20

Dalby fortsatte sin taktik med at kæmpe fra distancen, og flere gange slog Rodriguez huller i luften, når Dalby fjernede sig fra slagene.

Amerikaneren kom dog godt igen de sidste 30 sekunder, og fik Dalby presset tilbage.

Alt i alt en lige omgang, men Dalby var mest agressiv.

2. omgang med klog taktik

Dalby fortsatte med at kæmpe fra distancen, og Rodriguez forsøgte med en nedtagning. Det endte i stedet med en clinch, hvor Dalby fik en træffer ind på vej væk.

Dalby havde måske mærket, at Rodriguez ikke havde en stor styrke i clinchen, for kort efter forsøgte Dalby selv med en nedtagning. Den kom ikke, men han virkede stærkeste i clinchen.

Samtidig begyndt Dalby at leve op til sit øgenavn: “Lokomotivo”. Amerikaneren hev efter vejret, mens Dalby kørte på. Men med fornuft. Og Rodriguez ligende en mand, der stod i en kamp, der var blevet helt anderledes, end havde regnet med.

Dalby ramte flere gange med sine spark og forsøgte i slutningen af omgangen med endnu en nedtagning. Den kom ikke, men det betød, at Rodriguez fik respekt for Dalbys nedtagningsforsøg.

3. omgang med dansk overskud

I starten af omgangen var Dalby tæt på at ramme med en hård træffer. Og igen holdt danskeren sin distance. Hvilket helt klart var til hans fordel.

Det var konstant Dalby, der gik frem. Dalby fintede nedtagninger og Rodriguez virkede forvirret. Samtidig stod amerikaneren på flade fødder, mens Dalby fødder fløj gennem luften med spark.

Dalby forsøgte med flere nedtagninger. Desværre kom den aldrig, men han var helt sikkert den aggressive, og den kendte kommentator Joe Rogan fastslog, at Dalby vandt den tredje omgang.

Rodriguez løftede armen i vejret, da kampen sluttede, men det var alt for tidligt. Se herunder.

Vandt med alle dommerstemmer

Kæmperne stod klar med kamplederen imellem sig, og Bruce Buffer råbte afgørelsen op: “30-27, 29-28, 29-28 and the winner Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby!”

Dalby var naturligvis mega glad, og Rodriguez så en smule overrasket ud, men de to kæmpere takkede høfligt hinanden for kampen.

Se den glade Dalby herunder.

Lige efter kamp en gav Dalby denne reaktion.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1330332992934436864?s=20

Lyn-analyse af kampen

Det var helt klart en tæt kamp, og på udebane i Las Vegas mod en amerikaner skal der stadigvæk noget til at få sejren på point. Og Dalby vandt den klart. Rodriguez fik aldrig gang i det slagsmål, han ønskede – og det var Dalbys kloge taktik, der sikrede det.

DALBY KLARER VÆGT – OG MODSTANDEREN HAR BARSK FORUDSIGELSE

Sejren er vital for Dalby. For det første bringer det ham højt op på ranglisterne, og han kan hurtigt komme i spil til en større kamp.

For det andet fik han oprejsning fra kampen på Fight Island, og for det tredje er der sikkert en kontraktforhandling med UFC inden længe, der ville et nederlag i nat måske være endt med at exit fra det største forbund i verden.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

Dalby har set nattens modstander an og sender en advarsel

Hele MMA-Danmark hepper med, når Nicolas Dalby i nat atter går i buret. Foto: @cagewarriors – Dolly Clew

Nicolas Dalby har en advarsel til Daniel Rodriguez. Dalbys hænder har det rigtig godt og er klar til at hagle slag afsted.

Dalby og Rodriguez stod i går ansigt til ansigt for første gang. Dalby havde Dannebrog over skuldrene og blikket stift rettet på sin modstand. Der var ingen håndtryk, men begge lavede et respektfuldt nik til den anden. Dalby har respekt, men han er ikke skræmt og giver en advarsel på forhånd.

– Mine hænder har det rigtig, rigtig godt, siger Nicolas Dalby til Dkfight.

Rodriguez viste i sin seneste kamp, at han kunne tage rigtig mange slag. Et sving sendte ham i gulvet i første omgang, og modstanderen overdængede straks Rodriguez med slag, men alligevel formåede amerikaneren at komme op, og i stedet stoppede han sin modstander.

Heldigvis er Dalbys hænder klar på at sende endnu flere slag afsted.  

– Han bliver ikke nem at stoppe. Men hvis det kræver 25 slag i træk, så er der plads til det.

Sådan her så det ud, da Rodriguez og Dalby mødte hinanden.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1329865400767672324?s=20

Dalby har set en mulighed mod Rodriguez

Oprindeligt var Orion Cosce modstanderen til UFC 255. Men han blev skadet, og i stedet blev kampen mod Daniel Rodriguez, der også havde en modstander, der trak sig med en skade.

Og byttet med Rodriguez i stedet for Cosce vækker kun begejstring.

– Jeg tænkte fedt. Han kommer til at lave en mere seværdig kamp.

– Han kommer for at slås og for at være en del af en kamp, hvor der er masser af action. Og det giver mig muligheder for at kunne afslutte.

Hvad tænker du på?

– Jo mere offensiv en fighter er, desto flere åbninger kommer der, konstaterer Dalby.

– Han har en ret oprejst stil. Han har også en baggrund fra Muay Thai. Han er en udpræget striker, og wrestling er helt klart hans svaghed.

– Han lader sig nemt trække ind i et slagsmål. Han kan godt lide at bytte slag. Bliver han slået, så vil han give igen lige med det samme.

Det bliver med garanti et brag, når disse to mænd tørner sammen. Foto: @ufc

Det fjollede spørgsmål

Dalby er ikke den eneste, der har sendt en advarsel. Rodriguez er sikker på, at han vil stoppe danskeren.

– Jeg skal bare ud og kæmpe en dominerende kamp. Jeg kommer til at afslutte kampen, så hurtigt jeg kan. Jeg vil bare være tålmodig og lad ham komme til mig.

– Jeg ved, at jeg vinder på knockout, det er bare et spørgsmål om hvornår i kampen, har Daniel Rodriguez udtalt til ufc.com.

DALBY: DET HER BETYDER LØRDAGENS UFC-KAMP FOR MIN KARRIERE

Daniel Rodriguez har haft 14 kampe. Han har et nederlag, der kom på en split decision. Resten har han vundet. Syv på KO/TKO, fire på submission og to på point.

Vil du prøve at stoppe ham eller blive det en kamp, der går tiden ud?

– Det er et fjollet spørgsmål, for alt kan ske, siger Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby med et smil, og gør det klart, at han er klar på tre hårde omgange.

– En af mine forcer er min udholdenhed. Jeg er her for at vinde den her kamp. Det er lige meget hvordan. Det vigtigste er, at jeg vinder.

– Jeg vil gerne vinde kampen overbevisende, og det kunne være fedt, hvis det blev sluttet af på et smukt head kick.

Reklame: Træf de rigtige og mest sikre beslutninger. Køb her – 184,95

UFC 255 afholdes i UFC’s egen bygning, der hedder APEX, og som ligger lidt uden for Las Vegas. I APEX står en fast octagon. Men den er mindre end et normalt bur.

VIDEO: EFTER I NAT KAN OND MEGAKAMP BLIVE EN REALITET I BELLATOR

– Det er ikke noget problem. Nu har jeg ikke målt det med en tommestok, men jeg tror, at det er samme størrelse som i Cage Warriors, fortæller Dalby, der har haft syv kampe hos Cage Warriors i sin karriere.

– Og det kan godt være, at det er et mindre bur, men det er helt sikkert større end i Rumble Sports, griner Dalby med henvisning til sin klubs lokaler.

Reklame: Støt Nicolas Dalby i UFC – køb en T-shirt her.

Og til sidste en god advarsel. Husk at sætte vækkeuret. Nicolas Dalby går ifølge Viaplay i buret klokken 2 natten til søndag.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

Video: Efter i nat kan ond megakamp blive en realitet i Bellator

‘Pitbull’ kalder en kamp mod A. J. Mckee for “easy money”. Foto: @Bellator

A. J. McKee vandt i nat semifinalen i Bellators fjervægts turnering, og finalen ligner en megakamp mod ‘Pitbull’.

Er der en megakamp på vej i Bellator? Noget tyder på det.

A. J. McKee er efter nattens hovedkamp i Bellator 253 ubesejret i alle sine 17 kampe, og heraf har han vundet 12 før tid – ti i første omgang.

I nattens brag stoppede han den tidligere Bellator champ i bantamvægt, Darrion Caldwell, efter blot 1 minut og 11 sekunder.

Se afgørelsen her.

Og her afgørelsen fra flere vinkler.

McKee’s sejr vakte opsigt. En af de førende MMA-journalister skrev således om hans sejr på submission.

Beef mellem champ og finalist

McKee er nu klar til finalen i Bellators turnering, der hedder Featherweight World Grand Prix. Den anden semifinale er ikke kæmpet endnu, men her skal Bellators største stjerne, den regerende mester Patricio ‘Pitbull’ Freire, møde Emmanuel Sanchez.

SE AFGØRELSEN: STJERNEN PITBULL STOPPER SIN MODSTANDER PÅ KO I FØRSTE OMGANG VED BELLATOR 252

Vinder ‘Pitbull’ det opgør, så er der allerede lagt op til en megakamp, og McKee og ‘Pitbull’ har allerede startet deres trashtalk.

Pitbull fastslog, at en finale mod McKee ville være ‘nemme’ penge, mens Emmanuel Sanchez er den virkelige test. Se herunder.

Brasilianske ‘Pitbull’ skrev også noget, som udløste endnu en beef. ‘Pitbull’ skrev i et tweet noget, der kunne tolkes til, at McKee vandt nattens kamp på en guillotine choke. Se herunder.

Den udmelding reagerede McKee på. Svaret på pressemødet efter nattens kamp blev indledt med en pruttelyd.

– It wasn’t a guillotine stupid, it had nothing to do with his neck,” McKee said. “It was a shoulder crank. You’re supposed to be Brazilian, you don’t know shit about jiu-jitsu apparently. I can’t wait to beat his ass, honestly. this shit is long overdue, sagde McKee til MMAjunkie.

Se klippet herunder.

‘Pitbull’ skal naturligvis vinde sin semifinale, før en megakamp mod McKee kan blive en realitet. Men der sidder sikkert nogen hos Bellator og håber på et brag af en finale mellem de to.

Der er endnu ikke en dato på kampen mellem ‘Pitbull’ og Sanchez.

Tidligere UFC-champ hylder McKee

‘Pitbull’ har ingen fidus til McKee, men det har andre. Heriblandt den tidligere champ i UFC, Eddie Alvarez. Der skrev sådan her på twitter i nat.

Æblet han taler om er MMA-kæmperen, Antonio McKee, der er far til A. J. Mckee. A. J. står for Antonio Junior.

Farmand McKee havde sin seneste kamp sidste år i en alder af 49 år. Det var en kamp i Bellator, og der blev skrevet historie, da sønnen også kæmpede ved det stævne. Antonio McKee vandt på TKO.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her.

Dalby får slettet nederlag i UFC! Modstander taget for doping

Plakaten til kampen mellem Nicolas Dalby og Jesse Ronson i UFC. Ronson er nu blevet taget for doping. Foto: @ufc – instagram

I slutningen af juli tabte Nicolas Dalby til Jesse Ronson ved et stævne i UFC. Men en dopingdom til Ronson betyder, at Dalby ikke længere står som taber.

UFC-kæmperen Jesse Ronson fra Canada har fået en dom på 20 måneders karantæne for brug af doping.

Det får betydning for Nicolas ’Lokomotivo’ Dalby.

Det fastslår MMA-journalisten Marc Raimondi, der arbejder for ESPN, der sender UFC i USA.

Nicolas Dalby får dermed ikke tildelt sejren, men kampen kommer nu til at stå som NC – no contest – i statistikken.

Testen taget få dage før kamp

Jesse Ronson er blevet testet positivt for et steroid. Det er en test uden for konkurrence. Testen blev taget den 22. juli, hvilket var få dage før, han slog Nicolas Dalby på Fight Island.

Kæmperne ankom til Fight Island flere dage før stævnet, og testen må angiveligt være taget i Abu Dahbi, hvor Fight Island ligger. Testen blev foretaget af USADA, det amerikanske svar på Anti Doping Danmark, og USADA står får en uafhængig dopingkontrol året rundt af UFC-kæmperne.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er image-12.png
Reklame: Den anmelderroste bog om Barack Obama kan købes her hos saxo.com

Hele USADA’s udmelding om Jesse Ronsons dopingtest kan læses her. Det fremgår blandt andet, at han har fået reduceret sin straf, da han har samarbejdet med USADA.

DALBY: DET HER BETYDER LØRDAGENS UFC-KAMP FOR MIN KARRIERE

Jesse Ronson siger, at præparatet må være kommet i hans krop ved et uheld.

“This has turned my world upside down as it’s a 20-month suspension. I haven’t slept much and have been sick to my stomach as I would never knowingly or purposely take a banned substance,” skriver han på de sociale medier.

Læs hele hans forklaring herunder:

Vidste UFC, at der var en positiv dopingtest?

Lyn-analyse:

Det virker besynderligt, at Jesse Ronson kom i kamp, når der var en positiv dopingtest. Måske er forklaringen, at testen var blevet taget, men selve analysen var ikke blevet gennemført.

Men det lyder i så fald mystisk, da analyserne kan gennemføres hurtigt, og det må være i alles interesse, at dopingsnyderne ikke får mulighed for at komme i kamp.

Hvis UFC har vidst, at der var en positiv dopingtest og alligevel sendt Ronson i aktion mod Dalby, så er det dybt forkasteligt.

Dkfight mener, at det virker meget tvivlsomt, at Jesse Ronson har fået et anabolt steroid i kroppen ved et uheld så få dage før en kamp. Ronson har primært kæmpet i letvægt, og kampen mod Dalby var i vægtklassen over, weltervægt.

Dkfight har forsøgt at få en kommentar fra Nicolas Dalby. Han skal på lørdag atter i kamp, når han til UFC 255 i Las Vegas skal møde amerikaneren Daniel Rodriguez.

Reklame: Det er ikke UFC, men Kastaniens DNA vil overraske selv den mest hardcore krimifan. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her.

Nattens taber i UFC’s hovedkamp skælder ud på sløsede kæmpere i MMA

Paul Felder langede ud efter kæmpere, der ikke formår at klare vægten til indvejningen. Credit

Paul Felder tabte på point efter en herrekamp til Rafael Dos Anjos i Las Vegas. Dos Anjos ønsker nu en kamp mod Conor McGregor, og Felder leverede en passioneret tale, der satte sløsede kæmpere på plads.

I mandags kom det frem, at Paul Felder trådte til, da Islam Makhachev trak sig til kampen mod Rafael Dos Anjos.

Den 36-årige Felder havde ikke været i aktion siden februar, og han trænede ikke længere MMA – men i stedet trænede han triatlon for at gennemføre en Ironman.

Det var ikke til at se i nattens kamp. Paul Felder var bedst i den stående del af kampen, mens Rafael Dos Anjos var klart bedst på gulvet. Det lykkedes dog Felder at få en nedtagning. Se herunder.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1327803806042779651?s=20

Da kampen sluttede var Dos Anjos og hans team sikre på sejren. Se reaktionen herunder.

https://twitter.com/ufc/status/1327805551137452032?s=20

Statistikken sagde, at Felder ramte med 84 head strikes – 49 til Dos Anjos. 1 takedown til Felder – 6 til Dos Anjos, 0.22 sekunder kontroltid på gulvet til Felder – 6.00 minutter til Dos Anjos, 1.18 minutter clinch time til Felder – 8.15 til Dos Anjos.

Utroligt nok endte det med en split decision.

Her er scorecardet fra kampen.

Det var også en overraskelse for Paul Felder, at den ene dommer gav ham sejren. Se klippet herunder.

https://twitter.com/UFCNews/status/1327828063497850880?s=20

Dos Anjos sagde i det efterfølgende interview, at han ønskede en kamp mod Conor McGregor, da de begge er tidligere mestre i UFC, og de bør kæmpe om den ledige titel i letvægt efter Khabib Nurmagomedovs exit.

En besked Conor McGregor straks var klar på, oplyste han på Twitter. Han har dog først selv en kamp i januar mod Dustin Poirier.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi 2019. Kun 99,95 kr. – Yes! Kun 99,95 kr. I din boghandler eller her.

Felder skældte ud på sløsede kæmpere

Felder oplyste i sit interview efter kampen, at det havde krævet et vægttab på ti kilo for at klare indvejningen fredag morgen, hvor han samtidig havde lovet, at være den første mand på vægten. Hvilket han var.

“Jeg har ikke været i en MMA gym i fire måneder. Torsdag var en af de mørkeste dage i mit liv, men jeg sagde, at jeg ville være den første på vægten,” sagde han og fastslog, at karrieren ikke er slut.

Samtidig gav han en kraftig opsang til de kæmpere, der ikke formår at klare vægtkravet til en kamp. Der var tre kæmpere, der ikke klarede vægtkravet til indvejningen i fredags.

Se Paul Felders opsang sidst i interviewet herunder.

Kampen blev kåret til Fight of the Night, og der var stor respekt mellem de to kæmpere – og plads til smil – efter de fem hårde omgange.

Følg Dkfight på Facebook lige HER og få alle nyheder lige med det samme.

Se afgørelsen: Stjernen Pitbull stopper sin modstander på KO i første omgang ved Bellator 252

Freire er den helt store stjerne i Bellator. I nat viste han igen hvorfor. Credit: Bellator

Brasilianske Patricio ‘Pitbull’ Freire er både champ i fjervægt og letvægt hos Bellator. I nat blev der kæmpet om hans titel i fjervægt. Det blev en kort kamp.

Portugisiske Pedro Carvalho havde talt med store ord op til kampen, men i kampen lod ‘Pitbull’ næverne tale.

Efter godt tre minutter af første omgang ramte ‘Pitbull’ med 1-2 kombination, hvor især den lige højre ramte. Carvalho trådte et skridt tilbage, og hvorfor ikke bruge samme fremgang tænkte ‘Pitbull’ måske. I hvert fald lavede han en næsten identisk 1-2 kombination igen, og Carvalho var færdig.

Se afgørelsen i klippet herunder.

Herunder afgørelsen, hvor man virkelig kan se, hvor godt de to sidste slag rammer.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi 2019. Kun 99,95 kr. – Yes! Kun 99,95 kr. I din boghandler eller her.

Bellator har turnering i fjervægt

Kampen var kvartfinalen i Bellator’s Featherweight World Grand Prix Tournament. Titlen var i den forbindeles fortsat på højkant, og allerede nu står det klart, at ‘Pitbull’ i semifinalen skal møde Emmanuel Sanchez.

De to har mødt hinanden før. Tilbage i 2018 vandt ‘Pitbull’ på point. Efter nattens kamp stod de to kæmpere atter ansigt til ansigt, da Sanchez befandt sig i salen.

Som regel betragtes kæmperne i UFC som de bedste i verden. ‘Pitbull’ er helt sikkert et af de navne, hvor man med rette kan betvivle, om den bedste kæmper i fjervægt er i UFC.

LÆS OGSÅ: NY MODSTANDER TIL NICOLAS DALBY – MØDER I STEDET ÅRETS COMEBACK KÆMPER I UFC

Da Khabib Nurmagomedov og Justin Gaethje kæmpede om UFC-titlen i letvægt o oktober, der var Michael Chandler back up, hvis nogen skulle blive skadet.

Chandler var netop skiftet fra Bellator til UFC, og trods sin større størrelse tabte Michael Chandler på knockout i første omgang i Patricio ‘Pitbull’ i maj sidste år. Chandler mente dog selv, at kampen blev stoppet for tidligt.

‘Pitbull’ har vundet 31 kampe og tabt fire.

Følg Dkfight på Facebook og få alle nyheder med det samme. Klik her.