Kategoriarkiv: UFC

Hån og raseri på twitter efter Adesanyas nederlag til Blachowicz

Adesanya var ubesejret før kampen mod Blachowicz. Det er han ikke længere. Foto: UFC

Twitter var kogende efter Jan Blachowicz forsvarede sin titel i letsværvægt med en pointsejr over mesteren i mellemvægt, Israel Adesanya.

Israel Adesanya var favorit, men polske Jan Blachowicz vandt en sikker pointsejr. På twitter kom fokus dog især på den tidligere mester i letsværvægt, Jon Jones.

Jones har længe haft en beef med Adesanya, og der har længe været spekuleret i en kamp mellem de to. Den spekulation er nok helt slut. Allerede under kampen langede Jones ud efter Adesanya på Twitter.

Det var blandt andet dette tweet herunder fra Israel Adesanya, der fik de to kæmpere til at starte en krig på ord. Det blev lagt op i oktober.

Stjerner rasende på kommentatorerne

Et andet stort emne på Twitter var de amerikanske kommentatorer, Joe Rogan, Jon Anik og Daniel Cormier.

Mange fans mente, at de tre kommentatorer var meget ensidig og konstant så kampen til Adesanyas fordel.

Og det var ikke kun fans, der mente det. Det samme gjorde flere af topkæmperne i UFC.

Ros til Blachowicz – og Adesanya

Når en titelkamp i UFC er tæt, så kan man være sikker på en meget stor debat om resultatet. Efter sejren til Blachowicz var der næsten ingen uenighed. Polakken vandt.

“Dare to be great,” var naturligvis en bemærkning, som Jon Jones også lige måtte kommentere.

Det sidste ord mellem de to er nok ikke sagt endnu.

Så massivt et spring tager Dalby på ranglisterne efter sejr i UFC

Der er god grund til et stort smil. Dalby er strøget frem på ranglisterne i MMA. Foto: @cagewarriors – Dolly Clew.

Han kom, så, sejrede og tog et massivt spring på ranglisterne. Sådan er konklusionen efter Nicolas Dalbys sejr natten til søndag over Daniel Rodriguez.

Nicolas Dalby har holdt lidt afslapning i USA efter sin kamp ved UFC 255, men på ranglisterne har han ikke ligget stille. Tværtimod. Her han har taget et voldsomt spring.

Det største spring sker hos fightmatrix.com. Her rykker Dalby 27 pladser frem og ligger nu nummer 37 i verden i weltervægt.

Foto: Fightmatrix.com

Hans bedste placering på den rangliste kom sidste år, hvor han efter sin sejr over Alex ‘Cowboy’ Oliveira ved UFC Fight Night i Royal Arena var oppe som nummer 31 på ranglisten.

LÆS OGSÅ: DISSE ORD SÆTTER DALBYS MODSTANDER PÅ NEDERLAGET I NAT

Før kampen mod Daniel Rodriguez sagde Dalby således til Dkfight om ranglisterne, hvis han vandt.

– Så er jeg tilbage, til der hvor jeg var efter sejren over Alex Oliveira i Royal Arena. Så der er en god mulighed for at springe frem.

Den vurdering var helt rigtig.

Se hele ranglisten her.

Ryger helt op som nummer 28 i UFC

Hos World MMA Rankings tager Dalby også et massivt spring. Før weekendens kamp var han ikke i top-50, men nu ligger han nummer 36. Den rangliste gælder for kæmperne inden for alle forbund.

Foto: World Ranking MMA

World MMA Rankings har også en rangliste kun for kæmperne i UFC. Her ligger Dalby nummer 28. Og dermed er Dalby lige nu den danske kæmper, der ligger højest på ranglisten. I letvægt ligger Mark O. Madsen nummer 38.

Se Dalbys placering her.

Foto: World Ranking MMA

Og tendensen fortsætter. Hos tapology.com tager han igen et godt spring frem. Før kampen lå Dalby nummer 41, og nu ligger han nummer 34.

Se hele listen her.

Se hele listen over weltervægt her. Foto: tapology.com

Top 15 i UFC er det første mål

Det er rigtig godt med placeringerne hos de forskellige ranglister, men der er kun én liste, der tæller, når man er kæmper i UFC. Og det er naturligvis UFC’s egen rangliste.

LÆS OGSÅ: YES! DALBY VINDER I LAS VEGAS EFTER STÆRK OG KLOG INDSATS

Den starter fra top 15, og netop top 15 er det første mål, Dalby har i nær fremtid. Målet fremstår på hans Instagram profil, og han slog det fast igen efter sejren over Rodriguez.

– Jeg føler helt sikkert, at jeg har evnerne til at være med i top 15 eller top 10, sagde han ifølge mmajunkie.com og fortalte, at han selv vurderede, at hans kondition var en af de absolut bedste i vægtklassen.

Snart vender Nicolas Dalby sikkert tilbage i træningslokalet. Han har dog vist, at der er plads til lidt ferie i USA. Se herunder.

Disse ord sætter Dalbys modstander på nederlaget i nat

Daniel Rodriguez og Nicolas Dalby ansigt til ansigt ved indvejningen i fredags. Foto: @ufc

Daniel Rodriguez fandt Nicolas Dalbys sejr i nat tvivlsom, men amerikaneren måtte se nederlaget i øjnene på sit hotelværelse.

Med en tydelig skramme under øjet, satte Daniel Rodriguez ord på nederlaget til sin danske overmand. Amerikaneren sad i en hvid T-shirt på sin seng på et hotelværelse og lavede et statement til sin profil på Instagram.

– Dalby vandt kampen. Antageligvis, kan man sige. Hvis du kigger på tallene, så vil jeg sige, at jeg vandt.

Rodriguez har ret i, at der kan findes tal, der vil bakke hans påstand op, men Dalby var den mest aggressive i det meste af kampen, og alle tre dommere ved UFC 255 i Las Vegas havde ’Lokomotivo’ som vinder.

Billede
Her er dommersedlerne fra opgøret mellem Rodriguez og Dalby. Foto: @ufc

Rodriguez virkede skuffet, men ikke rasende, da Dalby fik rakt armen i vejret af kamplederen, efter afgørelsen blev annonceret.

Se herunder.

Vil komme tilbage stærkere

Rodriguez var favorit op til kampen. Han fik sin debut i UFC i februar og havde kæmpet tre kampe i verdens største forbund før kampen mod Dalby.

Amerikaneren havde vundet alle tre kampe, men danskere gav ham det første nederlag i UFC.

– Det er, hvad det er. Jeg er stadigvæk i UFC, og jeg vil stadigvæk kæmpe. Jeg vil stadigvæk levere et røvfedt show, sagde han på Instagram.

YES! DALBY VINDER I LAS VEGAS EFTER STÆRK OG KLOG INDSATS

– Måske gjorde jeg ikke nok i dommernes øjne denne gang. Men, fuck det, det er, hvad er det, og jeg kommer tilbage stærkere.

Nicolas Dalby sagde på pressemødet efter kampen, at det var meget tæt opgør. Han mente, da kampen lige var slut, at afgørelsen ville blive 50-50. Han mente, at der var nogle åbninger i kampen, han ikke fik udnyttet, men naturligvis var han tilfreds med sejren.

Se hele interviewet til pressemødet herunder.

Nicolas Dalby har nu vundet 19 kampe, tabt 3, én er endt uafgjort og to kampe er erklæret no contest.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

Yes! Dalby vinder i Las Vegas efter stærk og klog indsats

Nicolas Dalby vandt med hårde spark, kondition og klog taktik over favoritten, Daniel Rodriguez. Foto: @ufc

Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby kæmpede med en klog strategi og vandt fuldt fortjent over Daniel Rodriguez på point.

Nicolas Dalby fik en stor skalp i UFC, da han i nat ved UFC 255 vandt over Daniel Rodriguez i Las Vegas efter en klog og stræk indsats.

Den hårdtslående amerikaner havde vundet alle sine tre kampe i UFC, men Dalby fik slettet den statistik, og samtidig har bookmakerne måske tabt nogle penge, for de havde Rodriguez som en stor favorit.

Allerede under opvarmningen var danskeren i fuld fokus. Han viste glimt af forsøg på nedtagninger, og det blev også en af nøglerne i kampen.

Se herunder.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1330305676032270338?s=20

Dalby kom først ind i APEX hallen til nationalmelodien “Der er et yndigt land” og med Dannebrog over skuldrene.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1330318833517801472?s=20

I buret begyndte den berømte ring announcer Bruce Buffer at råbe kæmpernes navne op, og Dalby virkede fuld fokuseret på den opgave, der stod over for ham.

1. omgang med hård træffer

Kampen gik i gang, og med sin eminente sparketeknik indledte danskeren kampen fra distancen, og holdt sig fra at tage et regulært slagsmål med Rodriguez.

Og amerikaneren blev måske lidt for fokuseret på Dalbys spark, for lige pludselig krydsede danskeren med en højre, der næsten sendte Rodriguez i gulvet. Fremragende sekvens.

Se slaget herunder.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1330320368742129665?s=20

Dalby fortsatte sin taktik med at kæmpe fra distancen, og flere gange slog Rodriguez huller i luften, når Dalby fjernede sig fra slagene.

Amerikaneren kom dog godt igen de sidste 30 sekunder, og fik Dalby presset tilbage.

Alt i alt en lige omgang, men Dalby var mest agressiv.

2. omgang med klog taktik

Dalby fortsatte med at kæmpe fra distancen, og Rodriguez forsøgte med en nedtagning. Det endte i stedet med en clinch, hvor Dalby fik en træffer ind på vej væk.

Dalby havde måske mærket, at Rodriguez ikke havde en stor styrke i clinchen, for kort efter forsøgte Dalby selv med en nedtagning. Den kom ikke, men han virkede stærkeste i clinchen.

Samtidig begyndt Dalby at leve op til sit øgenavn: “Lokomotivo”. Amerikaneren hev efter vejret, mens Dalby kørte på. Men med fornuft. Og Rodriguez ligende en mand, der stod i en kamp, der var blevet helt anderledes, end havde regnet med.

Dalby ramte flere gange med sine spark og forsøgte i slutningen af omgangen med endnu en nedtagning. Den kom ikke, men det betød, at Rodriguez fik respekt for Dalbys nedtagningsforsøg.

3. omgang med dansk overskud

I starten af omgangen var Dalby tæt på at ramme med en hård træffer. Og igen holdt danskeren sin distance. Hvilket helt klart var til hans fordel.

Det var konstant Dalby, der gik frem. Dalby fintede nedtagninger og Rodriguez virkede forvirret. Samtidig stod amerikaneren på flade fødder, mens Dalby fødder fløj gennem luften med spark.

Dalby forsøgte med flere nedtagninger. Desværre kom den aldrig, men han var helt sikkert den aggressive, og den kendte kommentator Joe Rogan fastslog, at Dalby vandt den tredje omgang.

Rodriguez løftede armen i vejret, da kampen sluttede, men det var alt for tidligt. Se herunder.

Vandt med alle dommerstemmer

Kæmperne stod klar med kamplederen imellem sig, og Bruce Buffer råbte afgørelsen op: “30-27, 29-28, 29-28 and the winner Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby!”

Dalby var naturligvis mega glad, og Rodriguez så en smule overrasket ud, men de to kæmpere takkede høfligt hinanden for kampen.

Se den glade Dalby herunder.

Lige efter kamp en gav Dalby denne reaktion.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1330332992934436864?s=20

Lyn-analyse af kampen

Det var helt klart en tæt kamp, og på udebane i Las Vegas mod en amerikaner skal der stadigvæk noget til at få sejren på point. Og Dalby vandt den klart. Rodriguez fik aldrig gang i det slagsmål, han ønskede – og det var Dalbys kloge taktik, der sikrede det.

DALBY KLARER VÆGT – OG MODSTANDEREN HAR BARSK FORUDSIGELSE

Sejren er vital for Dalby. For det første bringer det ham højt op på ranglisterne, og han kan hurtigt komme i spil til en større kamp.

For det andet fik han oprejsning fra kampen på Fight Island, og for det tredje er der sikkert en kontraktforhandling med UFC inden længe, der ville et nederlag i nat måske være endt med at exit fra det største forbund i verden.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

Dalby har set nattens modstander an og sender en advarsel

Hele MMA-Danmark hepper med, når Nicolas Dalby i nat atter går i buret. Foto: @cagewarriors – Dolly Clew

Nicolas Dalby har en advarsel til Daniel Rodriguez. Dalbys hænder har det rigtig godt og er klar til at hagle slag afsted.

Dalby og Rodriguez stod i går ansigt til ansigt for første gang. Dalby havde Dannebrog over skuldrene og blikket stift rettet på sin modstand. Der var ingen håndtryk, men begge lavede et respektfuldt nik til den anden. Dalby har respekt, men han er ikke skræmt og giver en advarsel på forhånd.

– Mine hænder har det rigtig, rigtig godt, siger Nicolas Dalby til Dkfight.

Rodriguez viste i sin seneste kamp, at han kunne tage rigtig mange slag. Et sving sendte ham i gulvet i første omgang, og modstanderen overdængede straks Rodriguez med slag, men alligevel formåede amerikaneren at komme op, og i stedet stoppede han sin modstander.

Heldigvis er Dalbys hænder klar på at sende endnu flere slag afsted.  

– Han bliver ikke nem at stoppe. Men hvis det kræver 25 slag i træk, så er der plads til det.

Sådan her så det ud, da Rodriguez og Dalby mødte hinanden.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1329865400767672324?s=20

Dalby har set en mulighed mod Rodriguez

Oprindeligt var Orion Cosce modstanderen til UFC 255. Men han blev skadet, og i stedet blev kampen mod Daniel Rodriguez, der også havde en modstander, der trak sig med en skade.

Og byttet med Rodriguez i stedet for Cosce vækker kun begejstring.

– Jeg tænkte fedt. Han kommer til at lave en mere seværdig kamp.

– Han kommer for at slås og for at være en del af en kamp, hvor der er masser af action. Og det giver mig muligheder for at kunne afslutte.

Hvad tænker du på?

– Jo mere offensiv en fighter er, desto flere åbninger kommer der, konstaterer Dalby.

– Han har en ret oprejst stil. Han har også en baggrund fra Muay Thai. Han er en udpræget striker, og wrestling er helt klart hans svaghed.

– Han lader sig nemt trække ind i et slagsmål. Han kan godt lide at bytte slag. Bliver han slået, så vil han give igen lige med det samme.

Det bliver med garanti et brag, når disse to mænd tørner sammen. Foto: @ufc

Det fjollede spørgsmål

Dalby er ikke den eneste, der har sendt en advarsel. Rodriguez er sikker på, at han vil stoppe danskeren.

– Jeg skal bare ud og kæmpe en dominerende kamp. Jeg kommer til at afslutte kampen, så hurtigt jeg kan. Jeg vil bare være tålmodig og lad ham komme til mig.

– Jeg ved, at jeg vinder på knockout, det er bare et spørgsmål om hvornår i kampen, har Daniel Rodriguez udtalt til ufc.com.

DALBY: DET HER BETYDER LØRDAGENS UFC-KAMP FOR MIN KARRIERE

Daniel Rodriguez har haft 14 kampe. Han har et nederlag, der kom på en split decision. Resten har han vundet. Syv på KO/TKO, fire på submission og to på point.

Vil du prøve at stoppe ham eller blive det en kamp, der går tiden ud?

– Det er et fjollet spørgsmål, for alt kan ske, siger Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby med et smil, og gør det klart, at han er klar på tre hårde omgange.

– En af mine forcer er min udholdenhed. Jeg er her for at vinde den her kamp. Det er lige meget hvordan. Det vigtigste er, at jeg vinder.

– Jeg vil gerne vinde kampen overbevisende, og det kunne være fedt, hvis det blev sluttet af på et smukt head kick.

Reklame: Træf de rigtige og mest sikre beslutninger. Køb her – 184,95

UFC 255 afholdes i UFC’s egen bygning, der hedder APEX, og som ligger lidt uden for Las Vegas. I APEX står en fast octagon. Men den er mindre end et normalt bur.

VIDEO: EFTER I NAT KAN OND MEGAKAMP BLIVE EN REALITET I BELLATOR

– Det er ikke noget problem. Nu har jeg ikke målt det med en tommestok, men jeg tror, at det er samme størrelse som i Cage Warriors, fortæller Dalby, der har haft syv kampe hos Cage Warriors i sin karriere.

– Og det kan godt være, at det er et mindre bur, men det er helt sikkert større end i Rumble Sports, griner Dalby med henvisning til sin klubs lokaler.

Reklame: Støt Nicolas Dalby i UFC – køb en T-shirt her.

Og til sidste en god advarsel. Husk at sætte vækkeuret. Nicolas Dalby går ifølge Viaplay i buret klokken 2 natten til søndag.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.