Se afgørelsen: Stjernen Pitbull stopper sin modstander på KO i første omgang ved Bellator 252

Freire er den helt store stjerne i Bellator. I nat viste han igen hvorfor. Credit: Bellator

Brasilianske Patricio ‘Pitbull’ Freire er både champ i fjervægt og letvægt hos Bellator. I nat blev der kæmpet om hans titel i fjervægt. Det blev en kort kamp.

Portugisiske Pedro Carvalho havde talt med store ord op til kampen, men i kampen lod ‘Pitbull’ næverne tale.

Efter godt tre minutter af første omgang ramte ‘Pitbull’ med 1-2 kombination, hvor især den lige højre ramte. Carvalho trådte et skridt tilbage, og hvorfor ikke bruge samme fremgang tænkte ‘Pitbull’ måske. I hvert fald lavede han en næsten identisk 1-2 kombination igen, og Carvalho var færdig.

Se afgørelsen i klippet herunder.

Herunder afgørelsen, hvor man virkelig kan se, hvor godt de to sidste slag rammer.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi 2019. Kun 99,95 kr. – Yes! Kun 99,95 kr. I din boghandler eller her.

Bellator har turnering i fjervægt

Kampen var kvartfinalen i Bellator’s Featherweight World Grand Prix Tournament. Titlen var i den forbindeles fortsat på højkant, og allerede nu står det klart, at ‘Pitbull’ i semifinalen skal møde Emmanuel Sanchez.

De to har mødt hinanden før. Tilbage i 2018 vandt ‘Pitbull’ på point. Efter nattens kamp stod de to kæmpere atter ansigt til ansigt, da Sanchez befandt sig i salen.

Som regel betragtes kæmperne i UFC som de bedste i verden. ‘Pitbull’ er helt sikkert et af de navne, hvor man med rette kan betvivle, om den bedste kæmper i fjervægt er i UFC.

LÆS OGSÅ: NY MODSTANDER TIL NICOLAS DALBY – MØDER I STEDET ÅRETS COMEBACK KÆMPER I UFC

Da Khabib Nurmagomedov og Justin Gaethje kæmpede om UFC-titlen i letvægt o oktober, der var Michael Chandler back up, hvis nogen skulle blive skadet.

Chandler var netop skiftet fra Bellator til UFC, og trods sin større størrelse tabte Michael Chandler på knockout i første omgang i Patricio ‘Pitbull’ i maj sidste år. Chandler mente dog selv, at kampen blev stoppet for tidligt.

‘Pitbull’ har vundet 31 kampe og tabt fire.

Følg Dkfight på Facebook og få alle nyheder med det samme. Klik her.

Del gerne

En tanke om “Se afgørelsen: Stjernen Pitbull stopper sin modstander på KO i første omgang ved Bellator 252”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *