Så massivt et spring tager Dalby på ranglisterne efter sejr i UFC

Der er god grund til et stort smil. Dalby er strøget frem på ranglisterne i MMA. Foto: @cagewarriors – Dolly Clew.

Han kom, så, sejrede og tog et massivt spring på ranglisterne. Sådan er konklusionen efter Nicolas Dalbys sejr natten til søndag over Daniel Rodriguez.

Nicolas Dalby har holdt lidt afslapning i USA efter sin kamp ved UFC 255, men på ranglisterne har han ikke ligget stille. Tværtimod. Her han har taget et voldsomt spring.

Det største spring sker hos fightmatrix.com. Her rykker Dalby 27 pladser frem og ligger nu nummer 37 i verden i weltervægt.

Foto: Fightmatrix.com

Hans bedste placering på den rangliste kom sidste år, hvor han efter sin sejr over Alex ‘Cowboy’ Oliveira ved UFC Fight Night i Royal Arena var oppe som nummer 31 på ranglisten.

LÆS OGSÅ: DISSE ORD SÆTTER DALBYS MODSTANDER PÅ NEDERLAGET I NAT

Før kampen mod Daniel Rodriguez sagde Dalby således til Dkfight om ranglisterne, hvis han vandt.

– Så er jeg tilbage, til der hvor jeg var efter sejren over Alex Oliveira i Royal Arena. Så der er en god mulighed for at springe frem.

Den vurdering var helt rigtig.

Se hele ranglisten her.

Ryger helt op som nummer 28 i UFC

Hos World MMA Rankings tager Dalby også et massivt spring. Før weekendens kamp var han ikke i top-50, men nu ligger han nummer 36. Den rangliste gælder for kæmperne inden for alle forbund.

Foto: World Ranking MMA

World MMA Rankings har også en rangliste kun for kæmperne i UFC. Her ligger Dalby nummer 28. Og dermed er Dalby lige nu den danske kæmper, der ligger højest på ranglisten. I letvægt ligger Mark O. Madsen nummer 38.

Se Dalbys placering her.

Foto: World Ranking MMA

Og tendensen fortsætter. Hos tapology.com tager han igen et godt spring frem. Før kampen lå Dalby nummer 41, og nu ligger han nummer 34.

Se hele listen her.

Se hele listen over weltervægt her. Foto: tapology.com

Top 15 i UFC er det første mål

Det er rigtig godt med placeringerne hos de forskellige ranglister, men der er kun én liste, der tæller, når man er kæmper i UFC. Og det er naturligvis UFC’s egen rangliste.

LÆS OGSÅ: YES! DALBY VINDER I LAS VEGAS EFTER STÆRK OG KLOG INDSATS

Den starter fra top 15, og netop top 15 er det første mål, Dalby har i nær fremtid. Målet fremstår på hans Instagram profil, og han slog det fast igen efter sejren over Rodriguez.

– Jeg føler helt sikkert, at jeg har evnerne til at være med i top 15 eller top 10, sagde han ifølge mmajunkie.com og fortalte, at han selv vurderede, at hans kondition var en af de absolut bedste i vægtklassen.

Snart vender Nicolas Dalby sikkert tilbage i træningslokalet. Han har dog vist, at der er plads til lidt ferie i USA. Se herunder.

Del gerne

3 thoughts on “Så massivt et spring tager Dalby på ranglisterne efter sejr i UFC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *