Damir Hadzovic reddet af gonggongen i vital sejr!

Yancy Medeiros var tæt på at stæjle sejren fra Damir Hadzovic i de sidste sekunder af kampen. Credit: UFC

Damir Hadzovic kæmpede imod en rear naked choke i de døende sekunder af tredje omgang og formåede at holde ud til gonggongen lød.

Det blev en brag af en kamp, da Damir Hadzovic her til aften vandt over amerikanske Yancy Medeiros i Las Vegas. I tredje omgang var kræfterne sluttet på for Damir Hadzovic, og amerikaneren var tæt på at stjæle sejren på en submission. Men heldigvis holdt danskeren stand og tiden gik ud.

Se i klippet herunder.

Den første omgang var forholdsvis tæt, men dommerne gav den alle til Hadzovic. I anden omgang var amerikaneren hårdt ramt flere gange, og det var en klar omgang til Damir.

Se lidt af anden omgang herunder.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1408838354674851841?s=20

I tredje omgang så det ud til, at han forsøgte at sætte alle kræfter ind på at stoppe Yancy Medeiros, men han blev stående, og i stedet var tanken næsten tømt hos Damir. Heldigvis kom han igennem og vandt helt fortjent med 29-28 hos dommerne.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1408840622182699010?s=20

Dedikerede sejren til nyfødte søn

Det var Damir Hadzovics sidste kamp i hans nuværende kontrakt, så det var en ren vind eller forsvind kamp, og den offensive indsats vil forhåbentlig kaste en ny kontrakt af sig med UFC.

Og der var tid til at tænke på andre end sig selv. Damir Hadzovic takkede sit nyfødte barn, som han ikke har fået set, da han blev født efter Hadzovic rejste til Las Vegas. Desuden håbede Damir, at det danske fodboldlandshold var på vej til at vinde deres kamp ved EM, og det kunne Daniel Cormier bekræfte.

Se i klippet herunder.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1408841292935741442?s=20

Det er desuden kommet frem, at danskeren blev kørt på hospitalet efter kampen. Det skulle skyldes et tjek af en fodskade.

Del gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *