Se highlights: Burnell stoppede englænder i Bellator!

Engelske Saul Rogers blev knækket af Mads Burnell. Credit: Bellator.

Mads Burnell fortsatte sin imponerende række af sejre, da han i nat slog engelske Saul Rogers ved Bellator 257.

I den amerikanske by Uncasville i staten Connecticut var Mads Burnell i buret til sin anden kamp hos Bellator.

Modstanderen Saul Rogers og danskeren havde nøjagtig samme rekordliste før kampen: 14 sejre og tre nederlag. Men heldigvis for Burnell har han nu 15 sejre.

Englænderen startede hårdt ud og fik en nedtagning på Burnell. Se herunder.

Men englænderens taktik med en kamp på gulvet, var næppe den bedste taktik. Allerede i første omgang var danskeren tæt på at få sejren. Se herunder.

https://twitter.com/Bellator_Europe/status/1383177905803554827

Sejren kom i slutning af anden omgang, hvor kæmperen fra Husum vandt på en rear naked choke med lidt under et minut tilbage af omgangen.

Se herunder.

Tager et spring på ranglisten

Det var Burnells sjette sejr i træk, og han har nu stoppet begge sine modstandere i Bellator,

Før kampen mod Rogers havde Bellator rangeret Burnell som nummer ti i fjervægt. Her kan han forhåbentlig tage et spring meget snart.

Der er selvsagt et stykke vej op til en titelkamp, men hvis danskeren kan fortsætte med at vinde før tid, så vil det vække opsigt, og så vil han være svær at komme udenom.

Reklame: Kastaniens DNA blev nomineret til årets krimi i 2019. Kun 99,95 kr. i din boghandler – eller 119,95 lige her hos saxo.com.

I fjervægt har Bellator deres største stjerne, Pitbull Friere, og hvis Burnell en dag får en titelkamp, så vil han være den første dansker, der opnår det i et af de to store forbund, Bellator/UFC.

To af kæmperne , der er rangeret over Burnell, var også i aktion. Jay Jay Wilson lå nummer syv og mødte listens nummer fire, Pedro Carvalho. Men den rangering holder ikke længere. Wilson stoppede portugiseren i anden omgang.

Se herunder.

https://twitter.com/BellatorMMA/status/1383181508127637508

SE AFGØRELSEN! GLISMANN STOPPER MODSTANDER MED BYGE AF SLAG

Del gerne